Recept na vynikající masovou roládu

Klasický řízek nebo plátky jsou již pro Vás nuda? Tak zkuste maso zarolovat a upéct. Nepodceňujte rolády nebo závitky – nezaberou Vám o moc víc času, zato spojení masa a dalších ingrediencí jako sýr, špenát nebo sušená rajčata posune Váš chuťový zážitek do zcela nové dimenze.

S povedenou roládou ohromíte všechny u stolu. A propadnete kouzlu rolád i díky jejich vůni. Jak ale na to, aby se ta Caše povedla a splnila náročné požadavky lahodné rolády – byla nadýchaná, jemná a vláčná?

Suroviny:
4 tenké plátky krkovičky, 20 dkg čerstvého baby špenátu, 5 stroužků česneku, 10 dkg nastrouhaného parmazánu, sůl, pepř

Postup:
Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Oloupaný česnek nadrobno nasekáme a lehce na pánvi opražíme. Přidáme špenát a nakonec ještě nastrouhaný parmezán. Vše promícháme a směsí potřeme plátky masa.
Maso zarolujeme, svážeme a dáme do trouby přikryté a podlité péct při 200 °C cca 50 – 60 minut.

Pracujete se snadno dostupnými surovinami a výsledná chuť je skutečně vynikající. Navíc náplň rolády můžete různě měnit podle momentálních chutí nebo zásob ve špajzce.