Další sezóna gastro festivalů na náplavce Hořejšího nábřeží zahájí festivalem Vepřobraní.
Největší vepřové hody pod širým nebem na Smíchovské náplavce.
Pro návštěvníky budou samozřejmě připraveny klasické zabíjačkové speciality, jako je jitrnice, jelito, prejt, tlačenka, prdelačka nebo ovar. Těšit se mohou také na dobroty z udíren jako klobásy, špeky nebo uzené šunky. Na rožni se boudou točit selátka, a tak se budou ochutnávat různé pečené pochoutky. Nebude chybět pečené koleno, bůček, žebírka, škvarky a spousta street foodových specialit.
Kuchaři vám dále naservírují trhané vepřové, porchettu, plněné pelmeně nebo segedínský guláš. Návštěvníci také ochutnají maďarskou mangalicu, italské prosciutto, španělský salchichon či iberskou šunku.
Sladkou tečkou budou kynuté buchty, koláče a frgály.