Prima Fresh Festival – Plzeň – 14. až 15. srpna 2021

Plzeňáci, letošní Prima Fresh festival bude pořádná jízda. 😎 Cooking show Zdeňka Pohlreicha si můžete užít jen u nás, letos dokonce každý festivalový den. ☝️ Pozvání přijali Jaroslav a Pavel Sapík, kapitán českého nároďáku Honza Horký, odborník na přípravu hmyzu Petr Ocknecht a specialista na kávu Roberto Trevisan. Milovníci sladkého zajásají, poprvé se na festivale představí autorka kuchařek a uznávaná cukrářka 🍰 Iveta Fabešová.

S velkým potěšením a úctou vám představíme několik českých výrobců delikates, kteří se mohou pyšnit oceněním Great Taste Awards z Velké Británie, které je nejslavnější gurmánskou cenou na světě. 🌍 Často se označuje jako Oscar ve světě jídla a pití. 🏆 V nově vzniklé zóně oceněných delikates se představí výrobci marmelád, paštik, chilli omáček, sirupů, ale třeba i čokolády, kterou si oblíbil sultán Ománu a která se jako jediná zahraniční čokoláda dostala na stoly jeho paláce. 🍫 Tím, ale výčet ocenění těchto delikates nekončí, pravidelně se umisťují i na dalších soutěžích jako je World Hot Sauce Awards, The World’s Original Marmalade Awards, International Chocolate Awards a podobně.

K festivalu neodmyslitelně patří i skvělé jídlo a pití. Postupně vám představíme degustační menu vybraných restaurací a věřte, že bude co ochutnávat. Menu místních restaurací, 🍴 grilovaná masa od mistrů BBQ, extrémní catering nebo autentický street food z celého světa. 🍣 A bude také co pít, vybrat si můžete z řady craftových minipivovarů, 🍻špičkových moravských vinařství, doplněné o luxusní šampaňské a prosecca. 🥂 Míchané drinky, giny a karibské rumy. 🥃 Festivalovou atmosféru bude po oba dny dotvářet hudební program na hlavním pódiu, kde si návštěvníci v kombinaci se skvělým jídlem a pitím vychutnají to nejlepší z tradice soulu, jazzu a pop music v podání uskupení Hermès Karel & HK Dancers. 🎤

Nová situace přinesla ale také nové příležitosti, milovníci dobrého jídla si budou moci objednat degustační menu vybraných restaurací, z pohodlí svého domova, nebo si jídlo nechat dovézt na piknikovou deku v parku. Tuto službu si díky partnerovi festivalu Dáme Jidlo 🚗bude možné využít nejen během dvou dnů konání festivalu, ale i s přesahem týdne po jeho skončení.

Zapište si 14. a 15. srpna 2021 do diářů a přijďte si s námi užít víkend plný té nejlepší gastronomie, zábavy a hudby!

Více informací na www.