Garden Food Festival – Ostrava – 18. až 19. září 2021

Zkoušíte rádi exotické delikatesy? Nebo milujete spíše tradiční českou a regionální kuchyni? Těšíme se, jak se Černá louka opět pořádně nadechne a zaplní jej milovníci dobrého jídla a pití.

Jedinečnou atmosféru Garden Food Festivale si budete moct užít v Ostravě. V Černé louce se sejdou milovníci jídla a pití a Vy nesmíte chybět mezi nimi.

Dříve zaplatil každý návštěvník 150 Kč na místě nebo 100 Kč v předprodeji. Pro pětičlennou rodinu se staršími dětmi to znamenalo 750 Kč. Nově stačí zakoupit jediný čip na dobíjecím místě za 190 Kč pro celou rodinu nebo i partu přátel.






Co vám letošní ročník nabídne? Na pódiu se vystřídají skvělí nejen lokální kuchaři, vařit budeme po česku i zahraničně, neminou nás soutěže, hudba a na své si přijdou i děti. Ostravský mistr kuchař David Valíček se svým Food Atelierem zazáří po oba dny; zasoutěžíte si s ním v rámci Food styling soutěže o gril Big Green Egg a také vás naučí, jak vařit a dochucovat octem. Milujeme tradice, venkov, pořádnou domácí kvalitu, a tak jsme si pozvali „mámu z gruntu“ neboli Veroniku Gruntovou, která vám prozradí taje domácí kuchyně, bude sterilovat a předá pár tipů a rad, na co by správná poctivá kuchařka/kuchař neměli zapomínat.

Festival startuje v sobotu i neděli v 10:00, ukončení je pak v sobotu po hudební vystoupení kapely Krackhouse Family ve 20:00, v neděli pak v 17:00.​​​​​​​

Více informací na www.gardenfoodfestival.cz/mesto/ostrava