Mňam! Gastrofestival – Kroměříž – neděle 14. května 2023

Mňam! Gastrofestival na Výstavišti Kroměříž!
Více než 80 prodejců tradičních i netradičních pokrmů, kteří budou prezentovat kuchaři z celého světa.

KDY? Neděle 14. 5. 2023 od 10 do 20 hodin
KDE? Výstaviště Kroměříž

Od tradičních českých jídel jako jsou béleše, bramborové patenty s povidly a mákem, hanácké vdolky, přes netradiční chobotnice, ústřice nebo pštrosí maso a žabí stehýnka až po delikátní italské pizzatini, mexické burrito, indonéskou kuchyni nebo gruzínské chačapuri a japonské koláče teriaki. To je jen krátký výčet všech specialit, které můžete ochutnat na jednom místě.

Těšit se můžete na skvělé z pivovarů Holba, Zubr a Litovel a nebude chybět také pivní speciál MŇAM!, který sládci uvařili speciálně pro kroměřížský gastrofestival! K tomu ještě míchané alko i nealko koktejly, domácí limonády nebo lahodná výběrová káva z několika pražíren.

A co víc? Spousta doprovodných aktivit, při kterých se zabaví nejen děti, ale i dospělí. Soutěž HANÁCKÉ VDOLEK 2023 a také soutěže o zajímavé ceny, ochutnávky dobrot, dětský program a mnoho dalšího.





‼ ‼ ‼ Tváří letošního MŇAM! Gastrofestivalu se stal ROMAN STAŠA – vítěz soutěže Master Chef, který bude akci nejen spolumoderovat, ale pro návštěvníky přímo na podiu připraví svoje speciality k ochutnávce. Celým dnem provede moderátorka WENDY KRÁLÍKOVÁ, zahrají FOXY HUNTERS a děti si užijí KOUZELNÝ KARNEVAL S JIRKOU HADAŠEM.

NOVINKOU letošního roku bude koncert oblíbené klepy FLERET

VSTUPNÉ
základní vstupné 100 kč
dítě do 150 cm v doprovodu dospělé osoby vstupné zdarma
držitelé ZTP vstupné 80 Kč
držitelé ZTP/P vstupné zdarma i s doprovodem
DĚTSKÝ SVĚT je pro dospělé (platící na Mňamu) zdarma. Děti vstupné do světa platí. Hřiště v areálu Mňamu je zdarma.