Hamburgerfest Kyjov – sobota 27. května 2023

První burgerový festival v Kyjově! Přehlídka hamburgerů na všechny způsoby a dalších gastronomických lahůdek od nejlepších českých foodtrucků na Masarykově náměstí.

V doprovodném programu vystoupí kapela Křídla, The Muzzles, součástí bude relax zóna, dětská zóna, soutěže.

Čekají na vás:
– ty nejlepší hamburgery od předních českých food trucků
– hamburgery s trhaným vepřovým masem, bio hovězím, černé burgery, smash burgery, ale i bezlepkové verze
– hotdogy
– nejen burgery, ale také mexické quesadillas, tyrolské speciality nebo food truck plný oříšků
– sladké dobroty jako donutky, churros s mléčnou belgickou čokoládou,, bublinkové waffle nebo poctivou škrábanou zmrzlinu z opravdových surovin
– přivezeme první BEERJET na Moravě a orosené čepované pivečko
– osvěžující alko i nealko koktejly z Backstage baru, vínečko, a také lahodnou voňavou kávu

Na podiu se představí muzikanti z THE MUZZLES nebo také oblíbená Kapela KŘÍDLA.

Nejmenší účastníky pobaví Kouzelné hrátky s JIRKOU HADAŠEM, a také spousta dalších soutěží a atrakcí jako nafukovací balonky, malování na obličej nebo dětské tetovačky.


Oblíbený gastronomický festival zavítá v sobotu 27. května do Kyjova, kde se představí vybrané české food trucky a stánky se svou nabídkou nejrůznějších hamburgerů. Kromě nich bude možné ochutnat i další slané a sladké pokrmy, pivo, víno, koktejly či domácí limonády. Programem pro celou rodinu provede moderátor Ondřej Albrecht.




Jsme rádi, že můžeme letos do našeho města přinést poprvé festival burgerů a společně s agenturou Backstage také nové gastronomické zážitky. Věříme, že to bude jistě příjemná změna,“ uvedl ředitel Městského kulturního střediska v Kyjově Ladislav Pavluš.
Festival nabídne hamburgery s trhaným vepřovým masem, bio hovězím, černé burgery, smash burgery, ale i bezlepkové verze nebo ty pro vegetariány. Přestože HamBurger Fest je především festival burgerů, doplní je navíc i mexické quesadillas, sušené maso, tyrolské speciality nebo food truck plný oříšků.
Milovníci sladkého si také přijdou na své. Připraveny budou sladké dobroty jako donuty, makronky, churros s mléčnou belgickou čokoládou, bublinkové waffle nebo poctivá škrábaná zmrzlina z opravdových surovin.
Do Kyjova přivezeme také první BEERJET na Moravě a orosené čepované pivečko,“ zve návštěvníky Lukáš Lauman z agentury Backstage. Dále zde lidé najdou osvěžující alko i nealko koktejly, víno, domácí limonády, a také lahodnou voňavou kávu z nádherného historického Citroenu předělaného na kavárnu.
Kromě vybraných pochoutek je připravený i bohatý doprovodný program. Moderovat ho bude Ondřej Albrecht. O hudební produkci se postará oblíbená kapela Křídla a The Muzzles. Děti se mohou těšit na vystoupení Jirky Hadaše, skákací hrady, herničky, tetovačky, balónky, soutěže a další zajímavou zábavu.
Nezapomeňte – akce začíná v 11 hodin a potrvá až do 21 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.